top of page

Onze filosofie 

Optimale service

Zowel voor particulieren als voor bedrijven gaat Vadomus door het vuur. Van de kleinste klusjes tot grotere werken gaan wij aan de slag met hetzelfde enthousiasme.

Wij streven naar een optimaal contact met onze klanten en werken conform de gemaakte afspraken en de overeengekomen termijnen. Van de aanvang tot het einde van de werken houden wij u correct op de hoogte.

Betaalbare kwaliteit

Samen met u bekijken wij hoe de beste oplossing voor de beste prijs kan bereikt worden. Kwaliteit moet betaalbaar zijn. Daarom doen wij ons uiterste best om onze prijzen zo scherp mogelijk te houden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Dankzij duidelijke prijsafspraken en een heldere vrijblijvende offerte weet u hoe elke euro die u uitgeeft wordt aangewend.

Vakmanschap

Door onze efficiënte aanpak en onze keuze van materialen, toegepast volgens de regels van de kunst, leveren wij een kwalitatief eindresultaat, een snelle werkwijze en een degelijke uitvoering van de werken.

Snel en netjes

U wilt natuurlijk niet dat een klus te lang duurt en u wilt ook niet in een omgeving zitten die door het kluswerk eruitziet als een waar slagveld. Vadomus werkt daarom snel en houdt de werkplek netjes, zodat u er zo weinig mogelijk last van hebt.

bottom of page