top of page

Housewatching

Op reis, maar de vissen moeten eten, de planten moeten worden bewaterd, rolluiken moeten worden opgetrokken, brievenbussen moeten worden leeggemaakt. Kortom uw afwezigheid mag geen argwaan wekken voor ongenodigde gasten. Wij zorgen ervoor dat alles netjes ligt bij uw terugkomst.

Huisdieren service

Een huisdier wordt vaak, terecht, als een familielid gezien. Hebt u door uw tijdrovende job geen tijd om uw trouwe viervoeter te verwennen met zijn dagelijkse wandeling, wij zijn ook echte dierenvrienden en nemen deze klus dan ook graag van u over.

Werfopvolging verbouwing/nieuwbouw

U heeft geen zin om de grote firma’s aan te spreken, noch in het papierwerk en het opvolgen van de aannemers/vakmannen. Of u weet niet waar te beginnen om uw aannemers/vakmannen uit te kiezen. Vadomus kan voor u de beste aannemers/vakmannen contacteren, zodat u enkel een keuze moet maken van welke soorten materialen u wenst te gebruiken. Vadomus volgt de aannemers ook op regelmatige basis op zodat alles tot in de puntjes in orde is. U hoeft gewoon te wachten tot u in uw woning kan.

Ski onderhoud

Als kenner in het skivak doen wij ook het onderhoud van ski's en snowboards. Uw ski's en snowboard worden met de grootste zorg geslepen en gewaxt zodat uw skiverlof alvast goed kan beginnen.

Prijs & offerte

Wij bezorgen u snel een vrijblijvende offerte welke uiteraard gratis is. Onze prijzen zijn op maat en variëren van opdracht tot opdracht.

bottom of page